۱-۴-۲ اهداف ویژه
-شناسایی سازههای تاثیرگذار بر روی ارتباط یکپارچه بازاریابی و تکنولوژیهای پیشرفته با تأکید بر درک مشتری از برند.
-اندازهگیری سازههای تاثیرگذار بر روی ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژیهای پیشرفته با تأکید بر درک مشتری از برند.
-رتبهبندی سازههای تاثیرگذار بر روی ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژیهای پیشرفته با تأکید بر درک مشتری از برند.
-طراحی مدل سازهای تاثیرگذار بر روی ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژیهای پیشرفته با تأکید بر درک مشتری از برند.
۱-۵ فرضیههای تحقیق
۱-۵-۱ فرضیهاصلی
بین ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد.
۱-۵-۲ فرضیه های فرعی
بین تبلیغات رسانه ای و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد.
بین پیشبرد فروش و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد.
بین روابط عمومی و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد.
بین بازاریابی مستقیم و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد.
۱-۶-مدل مفهومی پژوهش
نمودار (۱-۱) مدل مفهومی پژوهش: ماخذ ماجا و دیگران ۲۰۱۴ :۳-۱ نگارنده با کمی تغییر
۱-۷-تعاریف متغیرها
۱-۷-۱-تعاریف مفهومی متغیرها
ارتباطات یکپارچه بازاریابی
ارتباطات یکپارچه بازاریابی: ارتباطات یکپارچه بازاریابی و یا ارتباطات منسجم بازاریابی یکی از مفاهیمی است که در مدیریت استراتژیک بازاریابی و نیز در برنامهریزی بازار به کار میرود و منظور از آن یکپارچهسازی در رابطه با مشتریان و دیگر ذینفعان میباشد تا این اطمینان حاصل گردد که این فعالیتها به صورت ایزوله عملکرده و همگی در راستای اهداف از پیش تعیین شده در چشمانداز و مأموریت سازمان باشند (بهنام، ۱۳۹۲، ۲۰).
عناصر پنجگانه ارتباطات بازاریابی عبارتند از: تبلیغات رسانه ای، پیشبرد فروش، روابط عمومی، فروش حضوری، بازاریابی مستقیم (بهنام، ۱۳۹۲: ۲۰)
تکنولوژی
شگردها و به کار بردن ابزارها، دستگاه، ماده ها و فرآیندهای گرهگشای دشواریهای انسان است. فناوری فعالیتی انسانی است از همین رو، از دانش و از مهندسی دیرینهتر است (فتحیان، مهدوینور، ۱۳۸۶)
برند: یک نام، عبارت، طرح، نماد یا هر ویژگی دیگری است که مشخص کننده خدمات یا فروشنده محصولی خاص باشد که به دسیسه آن از دیگر محصولات و خدمات مشابه متمایز میگردد. عنوان قانونی برای برند نشان تجاری است (جعفرپیشه، ۱۳۹۰)
بازاریابی مستقیم
نوعی از بازاریابی است که مستقیما با مشتری مشکوک ارتباط برقرار میشود در این روش افرادی که بازاریابی میشوند مستقیما از بازار هدف انتخاب میشوند (کاتلر، ۱۳۹۱).
پیشبرد فروش
تبلیغات پیشبرد فروش از تعداد زیادی ابزارهای محرک کوتاه مدت نظیر کوین کالاهای ویژه، جوایز و تخفیفات خرید تشکیل میشود و هدف از آن، ترغیب مصرفکنندگان، فروشندگان و واسطههای فروش کالا شرکت است. رشد هزینه های مربوط به تبلیغات پیشبرد فروش در سالهای اخیر به مراتب بیش از رشد هزینه های تبلیغاتی خیر شخصی بوده است. تبلیغات پیشبرد فروش، مستلزم تعیین اهداف تبلیغات پیشبرد فروش، انتخاب ابزار، تهیه برنامه، پیش آزمون و رأی برنامه تبلیغات پیشبرد فروش و ارزیابی نتایج حاصله است (کاتلر، ۲۰۱۲)
روابط عمومی
مجموعهای اقدامات و کوششهای حساب شدهای است که هر سازمان برای برقراری ارتباط مؤثر و هدفمند با گروههایی که با سازمان در ارتباطند، انجام میدهد (کاتلر، ۲۰۱۲).
فروش حضوری
فرایند فروش حضوری مجموعهای از عملیات منطقی است که فرشندگان هنگام ارتباط با مشتری انجام میدهد (کاتلر، ۲۰۱۲).
تبلیغات رسانهای
به مجموعه تبیلغاتی که توسط سازههای جمعی، گروهی، عمومی و … انجام میگردد.
۱-۷-۲-تعاریف عملیاتی متغیرها
ارتباطات یکپارچه بازاریابی
شرکتها و مدیران کسب و کارها درصد آن را بر طرز تفکر مشتریان و رفتار خرید آن ها ارزیابی نموده و بر مبنای این ارزیابی برنامه های ارتباطات بازاریابی سازمان خود را تنظیم کنند. چنین برنامه هایی به فعالیت های مدیریت برند سازمان جهت می بخشد.
عناصر پنجگانه ارتباطات بازاریابی عبارتند از: تبلیغات رسانهای، پیشبرد فروش، روابط عمومی، فروش حضوری، بازاریابی مستقیم (بهنام،۱۳۹۲: ۲۰).
تکنولوژی
فناوریهایی که بتواند در بازاریابی و معرفی برند عملکرد تاثیرگذار داشته باشند.
برند
برند همان خوشنامی شرکت (سازمان) در ذهن مشتری است (محمدرضا کریمی،۱۳۹۰)
بازاریابی مستقیم
بازاریابی به عنوان به کارگیری کانالهای مستقیم ارتباط با مصرفکننده، به منظور یافتن مشتری و تحویل محصول و خدمت به مشتری، بدون نیاز به استفاده از واسطههای بازاریابی تعریف شده است بازاریابی مستقیم، به بازاریاب اجازه میدهد پاسخهای مستقیم بیشتری را از مشتری دریافت کرده تا بازار هدف را بهگونه بهتری نشانهگیری کند و محصول را بدون قرار گرفتن دو فرآیندهای عریض و طویل و پرهزینه کانالهای پیشبرد فروش، سنتی رساند(wikinson,2007).
روابط عمومی
روابط عمومی یک نوع تبلیغات است تبلیغاتی به صورت خیلی بزرگ تری به صورت آگهی، آگهی که رشته فرعی از تبلیغات است، روابط عمومی تمام نمای یک مؤسسه است روابط عمومی هنر یافتن ایجاد حسن نیت متقابل است (حمید مولانا،۱۳۸۶).
تبلیغات رسانهای
به هر وسیله یا ابزاری که پیام و شعار تبلیغاتی یا پیام فروش و بازاریابی را به مخاطبان هدف انتقال دهد و آنان را به عکسالعمل وا میدارد. مانند تلویزیون، رادیو رسانه های مکتوب، اینترنت، بنرهای تبلیغاتی، رسانه های اجتماعی،تبلیغات محیطی،(شرون ای لاوئیری و ملوین ای، دی فلور با ترجمه محمد گذرآبادی)
۱-۸ قلمرو تحقیق
۱-۸-۱ قلمرو موضوعی
قلمرو موضوعی این پژوهش بررسی ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژی های پیشرفته با تأکید بر درک مشتری از برند.
۱-۸-۲-قلمرو زمانی
قلمرو زمانی اجرای این پژوهش نیمه دوم سال ۹۳ است.
۱-۸-۳-قلمرو مکانی
قلمرو این پژوهش بانک های خصوصی و دولتی شهر کرمانشاه میباشد.
فصل دوم
مبانی نظری و پیشینه پژوهش
۲-۱-مقدمه
با توجه بهافزایش تعداد بانکها طی چندین سال اخیر در کشور، شاهد رقابت شدیدی بین این مؤسسات برای جذب منابع به منظور سودآوری و بقا هستیم. امروزه سازمانها بیش از قبل، نیازمند روشهای مؤثر و کارآمد برقراری ارتباط مشتریان هستند این امر، دلیل استفاده بسیاری از شرکتها از ارتباطات یکپارچه بازاریابی است.